Muzika

E-play pustio novi singl „Nije da nije” s glumcem Draganom Mićanovićem u glavnoj ulozi

Poznati muzički sastav E-play danas je objavio svoj najnoviji singl pod naslovom „Nije da nije”, označavajući time početak rada na njihovom šestom studijskom albumu.

U novom videu za pesmu glavnu ulogu igra poznati glumac, Dragan Mićanović. Pesma „Nije da nije” predstavlja prvi put u karijeri ovog benda da izvode „R’N’R ljubavnu baladu”.

Reditelj Vuk Protić ponovo se našao na režiserskoj stolici za ovaj projekat. Scenografiju za video spot kreirala je filmska ekipa Braća Limijer.

Što se tiče audio produkcije, Dejan Lalić je po prvi put preuzeo odgovornost za ovu ulogu, dok je snimanje pesme realizovano u novosadskom studiju Road, uz podršku Sokoj-a.

Ovo nije prvi put da E-play ima poznate glumce u svojim spotovima. Ranije je pesma „Sloboda”, koja je takođe imala glavnu ulogu poznatu glumicu Slobodu Mićalović, osvojila nagradu za najbolji singl i spot u emisiji „Bunt“ na RTS-u.

„Dragan je toliko fin i voli umetnost da prosto pomislite da takvi ljudi više ne postoje. Bez obzira što je imao snimanje za seriju tog dana, uspeo je da uklopi i naše snimanje spota i da sve postigne. Najvažnije od svega je to što voli muziku”, izjavila je basistkinja i pevačica sastava E-play Maja Cvetković.

Nakon uspešnog koncertnog leta i velikog broja festivalskih nastupa, E-play najavljuje svoj sledeći koncert u Beogradu, zakazan za 2. novembar u Zappa Bazi.

Osim toga, bend će nastupiti u nizu gradova širom Srbije, uključujući Niš, Kraljevo, Valjevo, Užice i Smederevsku Palanku.

Pročitajte i...