Muzika

Otvoren konkurs za volontere Nišvila 2023

 

Konkurs za volontere na Nišville Jazz Festivalu otvoren je od 18. maja do 30.juna za 200 mladih ljudi od 15 do 30 godina starosti, kao i za 20 starijih osoba (od 60 do 75 godina) koji će 12 dana učestvovati u volonterskom programu festival od 3. do 15. avgusta.

Foto: Zoran Ćirić; Nišville Jazz Festival promo

Svi zainteresovani moći će da se prijave za 9 volonterskih pozicija.

Domaćin publike koji obavlja aktivnosti vezane za doček publike, pregled karata, zamena za narukvice i sprovođenje same publike. Domaćin muzičara koji brine o muzičarima tokom njihovog boravka.

Pozicija u marketingu zahteva aktivnosti vezane za brendiranje festivala i sponzora, kao i postavka reklama i aktivnosti na reklamnim pultovima, dok aktivnosti vezane za press pozdrazumeva aktivnosti koje se tiču organizacije i realizacije press službe festivala.

Tehnička podrška obavlja aktivnosti vezane za podršku u pripremanju bina i tehničkoj realizaciji na glavnim stejdževima kao i na ostalim binama i scenama festivala. Logistika će se baviti pripremom i realizacijom pratećeg festivalskog programa, kao i u centralnom festivalskom prostoru.

Volonteri na poziciji radionice obavljaće aktivnosti vezane za organizaciju prostora i učesnika festivalskih radionica kao i pratećeg edukativnog matine programa.

Obezbeđenje baviće se aktivnostima redarske službe vezane za podršku službi profesionalnog obezbeđenja na svim festivalskim lokacijama, dok će ketering obavljati aktivnosti u dostavi hrane i pića za izvođače , tehniku i volontere na svim lokacijama festivala.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti popunjavanjem formulara koji mogu naći na oficijelnom sajtu festivala, a kompletno popunjen obrazac treba poslati na imejl adresu volunteers@nisville.com .

Intervjui sa kandidatima biće obavljeni u intervalu od 5. do 15. jula, a selekcija će biti izvršena do 20.jula.

Pročitajte i...