Muzika

Otvoren jubilarni 15. konkurs za volontere „Nišvilla”

Piše: Ganja Nikolić

Foto: Shime –  Nišville Jazz Festival promo

Povodom obeležavanja 30 godina postojanja i 15 godina volonterizma, ovogodišnji „Nišville” džez festival okupiće 300 volontera. Mladi između 15 i 30 godina mogu se prijaviti na konkurs za volontere, koji je otvoren od 20. maja do 30. juna.

Odabrani volonteri iz Niša na festivalu će volontirati od  8. do 19. avgusta, dok će volonteri iz drugih gradova i inostranstva u programu učestvovati od 13. do 19. avgusta.

Volonteri će se naći u jednom od deset sektora: domaćin publike, domaćin muzičara, marketing, press, tehnička podrška, logistika, radionica, obezbeđenje, ketering i IT sektor.

MOŽDA ĆE VAM SE DOPASTI:

„Asymmetry fest”: Prvi internacionalni metal festival stiže u Niš

 

Kroz volonterski program Nišvilla” od 2010. godine do sada prošlo je 4000 volontera. Među volonterima su se našli mladi iz oko 150 različitih gradova iz zemlje i inostranstva.

Nišville volonterski tim je 2012. godine dobio priznanje Grada Niša u vidu zlatnika sa likom Cara Konstantina za poseban volonterski doprinos u promociji i razvoju kulture, a krajem 2013. volonterski program je proglašen od strane Krovne organizacije mladih Srbije za najbolji omladinski projekat u toj godini”, navode organizatori.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem formulara i kodeksa. Popunjenu prijavu potrebno je poslati na imejl adresu volunteers@nisville.com.  Nakon prijave, zainteresovane očekuju intervjui koji će se obaviti od 8. do 18. jula. Selekcija odabranih kandidata vršiće se do 22. jula.

Kako je bilo na prošlogodišnjem džez festivalu možete saznati ovde.

 

Pročitajte i...