Društvo

Promocija horor-trilera „Zima crvenog snega”

Piše: Ganja Nikolić

Foto: Bez limita

Promocija horor romana „Zima crvenog snega” autora Alekse Kostadinovića bić održana u sredu 5. juna u Književno-memorijalnoj postavci Sremac/Miljković sa početkom u 18 časova. 

Glavna junakinja romana je Vera, koju će rat primorati da donese teške životne odluke, čak i ako to znači da će izgubiti dušu.

„U želji da prevari smrt i spasi život svog novorođenčeta, Vera će morati da prigrli tamu, nesvesna da će time svoje buduće sinove i kćeri osuditi na propast. Posledice tog čina osetiće mnogo decenija kasnije i njen potomak, Denis Karpov, mladić koji, bežeći od mračne prošlosti svoje porodice, traži pomoć od Maše Tokareve, psihoterapeutkinje koja pristaje da mu pomogne i ne sluteći da će, baš kao i Vera te noći, biti svedok zime crvenog snega”, navodi se u opisu dela.

Na promociji će govoriti glavni urednik prof. dr Goran Maksimović i autor Aleksa Kostadinović. Program će voditi novinarka i urednica elektronskog časopisa „Bez limita” Jelena Jocić. Nakon promocije, autor će potpisivati primerke romana. Ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

MOŽDA ĆE VAM SE DOPASTI:

Pet trilera koje morate pročitati

 

 

Pročitajte i...