Muzika

Arsenal fest poziva mlade talente da zasijaju pored Čole, Kijanu Rivsa i Bijelog dugmeta

Piše: Petra Nešić

Foto: Petra Nešić/Arsenal fest

Arsenal Fest u saradnji sa Organizacijom za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora raspisuje konkurs Arsenal isijavanje za mlade autore iz Srbije, sa ciljem decentralizacije kulture.

Na konkursu se mogu prijaviti kantautori, bendovi i di-džejevi koji će imati priliku da budu deo prvog showcase-a, koji se održava 17. maja na tri lokacije u Kragujevcu.

Osam izvođača, koje će odabrati stručni žiri, dobiće priliku da predstavi svoj rad kragujevačkoj publici kroz nastup u trajanju od 90 minuta.

Organizatori pokrivaju troškove puta, hrane i smeštaja, kao i medijsku propraćenost, sa ciljem decentralizacije kulture i pružanjem mogućnosti da neafirmisani autori jednog dana možda postanu glavni headliner-i Arsenal festa.

Prijave za konkurs su otvorene do 1. maja, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka.

MOŽDA ĆE VAM SE DOPASTI:

Filmovi direktno sa filmske trake na ovogodišnjem „ZmajKON-u”

Arsenal fest se ove godine održava  od 27. do 29. juna u Kragujevcu. Na samom festivalu nastupiće veliki broj muzičkih izvođača poput Čole, benda Dogstar na čelu sa Kijanu Rivsom, Nouvelle Vague i Bijelog dugmeta.

Ulaznice su uveliko u prodaji, kako pojedinačne po ceni od 2.500 dinara, tako i cena za sve tri večeri od 5.000 dinara. Svi zainteresovani mogu kupiti karte putem linka.

 

 

 

Pročitajte i...