Muzika

Prijave za volontere za „Nišville” otvorene još dva dana

Piše: Marija Vidojević

Foto: Zoran Ćirić & Nišville Jazz Festival promo

„Nišville” džez festival ove godine proslavlja dva jubileja, 30. godina postojanja i 15. godina volonterizma. Konkurs za volontere otvoren je do ponedeljka, 1. jula za 300 mladih ljudi od 15 do 30 godina starosti, koji će zajedno 12 dana učestvovati u volonterskom programu „Nišville”.

Nišville će i ove godine mladim ljudima pružiti priliku da doprinesu jednoj od najvećih srpskih i evropskih kulturnih manifestacija, a u isto vreme na produktivan i zabavan način iskoriste deo leta i unaprede sebe kroz aktivan i atraktivan volonterski program.

OD ISTOG AUTORA:

Era podkasta – medijski format veći od svog medija

Kroz sam volonterski program festivala za proteklih 15. godina do sada je prošlo oko 4.000 volontera, počev od 2010. godine. U tom periodu volonterski tim je okupio mlade iz oko 150 različitih gradova iz zemlje i inostranstva.

Nišville volonterski tim je 2012. godine dobio priznanje Grada Niša u vidu zlatnika sa likom Cara Konstantina za poseban volonterski doprinos u promociji i razvoju kulture, a krajem 2013. volonterski program je proglašen od strane Krovne organizacije mladih Srbije za najbolji omladinski projekat u toj godini.

Nišville džez festival poziva sve zainteresovane kandidate iz zemlje i inostranstva da se prijave za volontiranje i svojim angažmanom doprinesu realizaciji ovog značajnog kulturnog događaja.

Volonterski tim biće podeljen na 10 sektora koje možete pročitati u tekstu ispod.

MOŽDA ĆE VAM SE DOPASTI:

Otvoren jubilarni 15. konkurs za volontere „Nišvilla”

Svi zainteresovani volonteri iz Niša mogu se prijaviti popunjavanjem formulara, a volonteri iz drugih gradova i inostranstva putem linka.

Kompletno popunjen formular potrebno je poslati na imejl adresu: volunteers@nisville.com.

Intervjui sa kandidatima biće obavljeni u intervalu od 8. do 18. jula, dok će selekcija odabranih kandidata biće izvršena do 22. jula.

 

Pročitajte i...