Društvo

Hype festival u Herceg Novom

hype

Od 19. do 22. avgusta Herceg Novi će svojim posetiocima pored sunčanih plaža, pružiti i tri dana kvalitetnih svirki. Park Igalo (park Titove vile) okupiće izvođače iz čitavog regiona. Hladno Pivo, Gibonni, Bajaga i instruktori već su dovoljno zvučni razlozi da ljubitelji njihove muzike pribave ulaznice po promo ceni, a mi pridodajemo još neke od njih…

Gde ćete bolju kombinaciju od toplih plaža i Hladnog piva? Ne sumnjamo da će Mile Kekin ne Jednim osmijehom, već mnogim osmesima otpočeti prvo festivalsko veče? A pored Hladnog piva, za osmehe obožavaoca pobrinuće se i Dr Nele Karajlić i Brkovi.

Verujemo da se već traži krevet više, i da domaćini već pevuše u sebi “opet im rentam k’o sretan sobe, zimmer, rooms” u stilu crnogorskog dvojca Who See, koji će se pobrinuti za atmosferu druge festivalske večeri. I sigurni smo da će baš to drugo festivalsko veče posebno mirisati na rakove i školjke uz Bajagu i instruktore.

A treće… treće večeri će nebo biti kao posoljeni zrak uz Gibonnija! Za one koji bi te večeri da čuju malo tišine, tu je dobrovački bend Silente, spreman da izvede Tercu na tišinu.

Pored koncerata uživo, biće i dnevnih žurki, tu su i znamenitosti Herceg Novog, šetalište Pet Danica, i još puno razloga da ove godine posvedočite počecima jednog novog festivala i požurite da ulaznice nabavite po promo ceni od 40 evra. Više informacija o prodajnim mestima potražite na Gigstix sajtu i zvaničnom sajtu festivala www.thehype.me.

Pročitajte i...